Bårdshaug Herregård

hotell-trondheim-2Hotell Trondheim

Mens enkelte foretrekker et luksuriøst designerhotell i hjertet av storbyen, så leter andre etter den nostalgiske opplevelsen av det gamle og flotte Norge. Bårdshaug Herregård har stått siden 1800-tallet, og brukes i dag til overnatting, konferanser og ikke minst selskaper.

Om hotellet

Bårdshaug Herregård er en virkelig perle som gjenspeiler den norske historien og romantikken. Bygget har en svært lang og spennende historie, da det opprinnelig var en prestegård. Hotellet er delt opp i flere seksjoner, der man kan velge om man vil overnatte i den gamle herregården, i den nostalgiske stasjonsbygningen eller på det moderne hotellet som ligger i nær tilknytning til de andre byggene.

Et opphold på Herregården vil by på felles dusj, bad, toalett og badstue, mens det moderne hotellbygget er utstyrt med alt av moderne fasiliteter. Hotellets beliggenhet er utenfor hverdagens stress og mas. Det befinner seg nemlig en kjøretur på omtrent 30 minutter fra Oslo, og følgelig en times tid fra lufthavnen Værnes. Du kan bestille dette hotellet direkte på hotellets nettside http://www.baardshaug.no/ eller du kan prøve en sammenligningsportal som http://www.Trondheimhotell.no

Bespisning og aktiviteter

Den ærverdige restauranten byr på et skikkelig lokalt måltid, med fisk og kamskjell fra Trondheimsfjorden, og både kjøtt, ost og andre råvarer som leveres direkte fra gårdene i nærområdet. Her kan du virkelig nyte et bedre måltid, enten man tar turen sammen med familie og venner, eller på bedriftsreise i det vakre Midt-Norge.

Bårdshaug Herregård tilbyr også sine overnattende å prøve fiskelykken. Laksevaldet ligger i umiddelbar nærhet, og man kan kjøpe fiskekort og utstyr fra hotellet. Det finnes også fine turmuligheter og lignende i nærheten.

Selskaper og konferanser

Den vakre beliggenheten til Bårdshaug Herregård, og det ærverdige Herregårdsbygget gjør at hotellet er et yndet mål for selskaper om sommeren. Betjeningen har lang erfaring med å arrangere bryllup, konfirmasjon, selskaper eller konferanser. Her har man utstyr, plass og lokaler til det meste – så det er nesten bare fantasien som setter grenser!

Det er også mulig å arrangere julebord på Bårdshaug Herregård, som tar seg minst like bra ut om vinteren som om sommeren. Full selskapsmeny er naturligvis inkludert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *