Clarion Hotel The Edge

Hotell Tromsøhotell-tromsø

Tromsø, byen som ofte omtales som Nordens Paris, er en by man bør oppleve i løpet av et langt liv. Dersom du planlegger en tur dit bør Clarion Hotel The Edge være en god kandidat til overnattingen, ettersom det er et helt nytt hotell som åpnet dørene for første gang den 01. mai 2014!

Om hotellet

Clarion Hotel The Edge er i utgangspunktet et forretningshotell, som legger oppholdet til rette for bedrifter som skal bedrive kursing, samlinger eller konferanser. Den sentrale beliggenheten midt i Tromsø sentrum, langs den vakre bryggekaia, gjør at man også kan kombinere oppholdet med sosiale begivenheter i Ishavsbyen.

Hotellet disponerer hele 290 rom av varierende standard, og er dermed et av de aller største hotellene i Troms-hovedstaden. Bygget er som du har skjønt høyst moderne og ble ferdigreist så sent som i år, og er dermed merket med Energiklasse A – noe som betyr absolutt miljøvennlig. Clarion Hotel The Edge kan bestilles på blant annet http://www.hotelltromso.no eller http://www.nordicchoicehotels.no

For bedrifter

Som et forretnings- og konferansehotell med åpning i 2014, byr det på unike løsninger og toppmoderne utstyr for overnattende bedrifter. Totalt finnes det ti møterom av passende størrelser, i tillegg til et gigantisk kongressenter på godt over 1000 kvadratmeter! Den tilhørende salen rommer det samme antall mennesker, så her kan man absolutt samle bedriftens ansatte til kursing eller konferanser.

Konferansesenteret ligger i hotellets øverste etasjer, og har dermed nydelig utsikt over både land og strand. Kanskje kan man til og med nyte midnattssolen herifra?

Service og bespisning

Ettersom hotellet i skrivende stund enda ikke har åpnet, finnes det ikke alt for mye informasjon om hotellet servicetilbud. Det er dog kjent at Clarion Hotel The Edge skal huse en eksklusiv restaurant og bar, som vil servere overnattende gjester både frokost, lunsj og middag. Clarion er i utgangspunktet en svensk hotellkjede, som i løpet av årene har gjort det meget bra i Norge – og nå satser tungt i Tromsø.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *