Hotell i Berlin

berlin-hotellerMeliá Berlin har en fantastisk beliggenhet midt i hjertet av Berlin. Det er kort avstand til flere store attraksjoner som Museum Island, Alexander Platz og Brandenburger Tor. Hotellet ligger også rett ved siden av elven Spree. Enten du er på forretningsreise eller om du reiser på ferie så er hotellet et perfekt valg på grunn av beliggenhet, meget gode fasiliteter og høy kvalitet på tjenestene. Booking av dette hotellet anbefaler vi at du gjøre på Hotell Berlin. Meliá tilbyr åpent trimrom 24 timer i døgnet, sauna, 364 rom, gratis wifi internett og spisestedet Café Madrid Restaurant. Det finnes 7 fleksible møterom som er av forskjellig størrelse. Dersom du ønsker en drink så kan denne nytes i baren Meliá Tapas.

Rommene

Blant de 364 rommene på hotellet så har du muligheten til å velge blant flere forskjellige romtyper. Meliá Room er 28 kvadratmeter stort. Det er dekorert i varme toner og har en stor arbeidsplass, flatskjerm tv, safe, minibar og et godt utstyrt bad. Det finnes flere andre forskjellige rom, men dersom du ønsker noe virkelig spesielt så kan du leie president suiten. Den er i niende etasje og er på 110 kvadratmeter. Her er det fire adskilte områder: et soverom, en lounge, et bad og et konferanse rom.

 

Fasiliteter

Gjestene på hotellet har tilgang til trimrommet. Det er 140 kvadratmeter stort, og har tredemølle, ellipsemaskin, trimsykler og vekter. Tilknyttet trimrommet så er det også en sauna, det henger en flatskjerm tv der og det er kaldt vann tilgjengelig. Resepsjonen har selvsagt åpent 24 timer i døgnet, og visse tider så har de concierge tjeneste der. Hotellet er tilpasset handikappede gjester. Dersom du kommer til hotellet med egen bil, så har Meliá plass til 64 biler under bakken. Gratis internett er tilgjengelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *