Quality Airport Hotel Stavanger

hotell-stavangerHotell Stavanger

Flyplasshotell betyr nødvendigvis ikke dårlig og kjedelig hotell, noe Quality-kjeden beviser med sitt hotell på flyplassen Sola utenfor Stavanger. Det moderne hotellet er nemlig et av regionens beste, og det er ikke bare beliggenheten som gjør det midt i blinken for bedriftsreisende som skal på konferanser

Om hotellet

Quality Airport Hotel Stavanger er først og fremst et såkalt konferansehotell, som legger til rette for kurs og lignende for bedrifter. Det er naturligvis også mulig for hvem som helst å overnatte her, men turister bør velge et hotell mer sentralt i oljehovedstaden. Totalt huser hotellet hele 273 hotellrom, slik at det er plass til store grupper for overnatting her om gangen.

Hotellets beliggenhet er altså på flyplassen utenfor Stavanger. En buss- eller kjøretur på rundt 15 til 20 minutter tar deg til hjertet av Stavanger. Quality Airport Hotel Stavanger tilbyr også fasiliteter som treningsrom, gratis trådløst internett og shuttlebuss fra flyplassen til sine overnattende gjester.

Du kan bestillte dette hotellet på blant annet NordicChoiceHotels.no eller HotellerStavanger.no.

Konferansemuligheter

Som bedriftreisende vil du nok sette pris på et tilrettelagt og skreddersydd opphold på Quality Airport Hotel Stavanger. Hotellet har gratis parkering og kanskje Stavanger-regionens største og mest moderne møtelokaler. Konferansesalene rommer hele 950 mennesker samtidig, og hotellet har en rekke mindre møterom som kan benyttes.

Hotellet legger også opp til en totalpakke for deg og gruppen din, der det tilbys servering og aktiviteter innimellom kursingen og jobbingen. Bankettsalen egner seg også for selskaper eller kveldslige aktiviteter, med plass til hele 700 mennesker.

Bespisning

Hotellet har en omfattende restaurantmeny, med ulikt fokus på hvert eneste måltid av dagen. Restauranten heter Catalina, og tilbyr buffé som lunsjmeny. Middagen er a la carte, mens det i melllom måltidene selges ulike småretter. Frokost er som nevnt inkludert i oppholdet, og den kan nytes med økologiske produkter. Hotellet har også en lun og hyggelig bar, som viser fotballkamper og serverer det meste av drikkevarer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *